06 november 2008

De har rigtig mange i Kina.

Jeg ser rigtig tit nogle billeder fra Kina, fordi min veninde engang var i Kina, og hun blev helt betaget af det. Jeg synes også, at det er et virkelig spændende land, men jeg har desværre aldrig været der. Jeg gad vildt godt til Kina, men brænder dog for noget andet først, og jeg har ikke lige pengene. Min veninde fortalte, at næsten hver familie, de har brændeovne. Jeg synes, at det var ret sjovt, da der er helt vildt varmt om sommers, men det kan selvfølgelig godt være koldt om vinteren.


De har rigtig mange pavilloner i Kina. I alverdens farver og former. Jeg har dog kun set billeder, men min veninde har set dem i virkeligheden. Hun siger, at de er mere fantastiske i virkeligheden, og det kan jeg godt forestille mig. Jeg synes, at de er sindssygt flotte på billeder, men der kan man jo kun se dem i små udgaver. Jeg gad virkelig godt se dem i virkeligheden, men det må jeg vente med, for jeg vil nogle andre ting mere lige nu.

03 november 2008

Jeg vil videre med mit liv

Jeg er postbud og kommer til en del postkasser - nogle af dem er pæne, andre er ikke. Men jeg er ved at være træt af det. Det er altså lidt trivielt i længden, at smide A4 papir ind i folks hjem. Men jeg ved ikke, hvad jeg ellers skulle give mig til? Jeg har ingen uddannelse. Jeg fik faktisk tilbud om, at lave økologisk slik på en fabrik i nærheden, men jeg sagde nej. Det har jeg inderligt fortrudt, da jeg har hørt, at man kan tjene rimelig gode penge, ved det. men jeg blev tilbud at pakke og det gider jeg heller ikke. Jeg gad godt arbejde i zoologisk have og have med de der rovdyr at gøre. De er meget fascinerende, synes jeg.