17 oktober 2008

Folk vil hellere bruge deres penge på noget andet.

Når folk snakker om, at de kunne tænke sig en billig solfanger, så får de den jo næsten aldrig købt. Folk vil jo meget hellere bruge deres penge på noget andet. Hvem ville ikke hellere gå på shoppetur eller købe en ny mobiltelefon, istedet for at gå ud og købe et solfanger anlæg.


Det er meget sjældent, at man hører nogen sige:vi har købt et solvarmeanlæg. Folk tænker ikke på, at det faktisk er for deres eget bedste, når de siger, at de skal købe et anlæg. Men det er mange penge, der skal bruges, og så var der jo også lige de støvler, man ikke kan leve uden. Så er der jo ikke nok penge til begge dele, og så må man jo købe det, man helst vil have. Og det bliver rigtig rigtig ofte til shopping istedet for at tænke på solvarme styring. Det er jo folks egen beslutning i sidste ende, og hvis de hellere vil have støvler, så er det jo hel i orden.

13 oktober 2008

Så skal der laves noget

Hvorfor kan det tegltag ikke bare lægge sig selv? Jeg er ved at være træt af det. Det står ude i gården og kigger på mig, mene jeg kan ikke tage mig sammen. Jeg er i søvnunderskud, fordi vi har så travlt på arbejdet. Og når jeg kommer hjem, forventes der også så meget af mig. Jeg kan ikke overskue det mere. Og det tag har bare ligge der i lang tid. Men nu tager konen og ungerne af sted på Copenhagen Hotel i weekenden, så der kan man måske få lidt arbejdsro. Så kan det være jeg kan få lavet noget. Hun skal til en bankkonference, hvor det drejer sig om aftaleindskud. Og ungerne skal være hos deres moster, når hun er derovre. Så der er ro på. Dejligt!