19 oktober 2007

Travertin kan bruges til mange ting - fandt vi ud af

I dag skal vi lige snakke lidt om de firmaer der sælger bordplader til lavpris. Der er ikke så mange af disse firmaer og når du handler med dem, så skal du være opmærksom på om de også sælger med prisgaranti. Hvis de også sælger travertin romano så er det et firma der har mange forskelige sten. Der er nemlig ikke så mange der har sådanne sten - det kan f.eks. være travertin fliser og i det hele taget travertin marmor. Jeg ved ikke hvor meget travertin klinker koster, men det er sikkert ikke det billigste man kan købe. Der er andre sten der er billigere - det kan f.eks. være granit skærver. Men det kan man sevlfølgelig ikke bruge i sit køkken eller badeværelse.


17 oktober 2007

Tabu

Tabu er et ord der dækker over forholdsregler og forbud (eks. ikke ryge, ikke tale højt, ikke bære våben). "Tabu" forudsætter og fuldstændiggør helligkraft.religionsvidenskabeligt er det et udtryk for forbud med en religiøs eller social sanktion, hvilket indebærer at den, der overtræder forbudet,antages at blive straffet på mystisk visved at udsættes for ulykker af forskellig art. Køb bedre sexlegetøj på nettet - alle har ret til godt erotisk legetøj!
Det er en samfundspligt at overholde tabu. Tabu er regler for hvordan man omgås mana. Tabu-reglerne afhænger af den enkelte kultur og tidligere generationers erfaringer. (Erfaringerne bevares f.eks. i myterne).
I dagligsproget har tabu nærmest fået betydningen "det, vi ikke taler om", gerne emner som hustruvold, alkoholisme sexvaner osv.