02 december 2006

Vi ser på et online baseret firma

Vi har i dag valgt at se nærmere på en virksomhed, der sælger forskellige midler til bekæmpelse af skadedyr på nettet. Virksomheden sælger sine produkter online, og der synes at være et rigt udvalg til meget fornuftige priser i butikken.

Vi så f.eks. midler mod bananfluer - anede ikke, de var et problem i Danmark.

Vi så også midler mod dræbersnegle, der er et mareridt at få i haven.

Alt i alt en anbefalelsesværdig netbutik på adressen: http://www.billigskadedyr.dkhr>


Sponserede links:

Vil du have en dejlig ferie? Tag på bilferie og nyd dejlige ferieboliger, fine campingpladser eller en skøn miniferie med Dansk Bilferie




29 november 2006

Castro er syg - så er endnu en epoke snart slut

Læste lige at Castro er syg, og ikke kan deltage i sin egen fødselsdag. Nu lider verden nok ikke noget stort tab, men set med historiske briller, så mister vi da et "levn" fra fortiden.



Hvis du vil læse mere om Castro, så kan du finde information her:







Sponserede links:

Wellmore sælger spabade i god kvalitet. Køb dit næste spabad hos os. vi sælger også dampkabiner, boblebade og andre former for badeværrelsesmøbler .



27 november 2006

Erotikprodukter er populære

Der er ingen tvivl om, at erotikprodukter og legetøj til de voksne er et af de områder, der er ældst på nettet i forhold til E-handel. Det er diskret - og man slipper for at se en ekspedient i øjnene!



Vi vil ikke her gå i dybden med emnet - men blot nævne, at der i Aalborg findes en netbutik, der sælger erotisk legetøj af forskellig art. Firmaet sælger også lingeri og undertøj .



Markedet er eksplosivt stort, og der findes netbutikker af enhver art - lige fra de mere specielle lyster til de mere pæne butikker med produkter af meget kvalitet - som f.eks. Joybox