22 februar 2008

Dryp dryp

Dryp, dryp, drýp og atter dryp. Jeg er ved at blive sindsyg i mit hovede af at høre på at vores vandhane i køkkenvasken er utæt og konstant drypper. Vi var jo så smart at placere køkkenet helt centralt i vores nybyggede hus, helt uden døre til de andre rum så det blæev et stort og åbent hus med samtalekøkkenet som centrum. Men det er ikke skide smart nu hvor det betyder at man kan høre vandhanens dryp i hele huset og hele tiden. De kære håndværkere har jo så travl for tiden så der er lange udsigter til at vores vvs mand kommer og fikser blandingsbatteriet, så det kan være min skal gøre det selv med såkaldte fittings. Bare jeg bliver fri for at høre mere på det!

21 februar 2008

Gå til et rejsebureau


Et rejsebureau er en erhvervsvirksomhed, som sælger rejserelaterede produkter og tjenesteydelser, herunder flybilletter, hotelovernatninger, aktiviteter på destinationen, forskellige former for pakkerejser, skræddersyede rejser, busrejser, krydstogtrejser, m.m. For at opfattes som et rejsebureau i juridisk forstand skal virksomheden arrangere min. 2 af følgende 3 services: transport, indkvartering eller aktiviteter på destinationen. - kilde


Det kan godt være at de fleste allerede vidste det, så er man typen der godt kunne tænke sige at være turist på Grønland og evt. komme med helikopter ind og indlandsisen så ville det også være et rejsebureau man ville gå til. De vil typisk anbefale dig de normale steder med sol i Chania eller nogle dage med sommer i Spanien.


Men inden du bliver grebet af stemning og er på vej ud af døren med den pakkede kuffert så husk at slå din billig tyverialarm til så du ikke lige pludselig for ubudte gæster.