15 august 2007

Fisk

Der er mange, som ikke kan lide fisk, men faktisk er det synd for fiskene. Det er nemlig søde dyr, som man bør være god ved. Både morgen middag og aften og gerne nogle minutter hver gang. De har jo ikke gjort nogen noget, vel? De svømmer bare rundt og spiser hinanden og ophober tungmetaller og til sidst aflejerer de tungmetallerne i gravide og ammende kvinder.


Altså hvis kvinderne vel at mærke spiser fiskene. Men det kunne de jo bare lade være med. Det er ledt over for fiskene, at man spiser dem. jeg er selv engang blevet spist af en fisk og det var en yderst ubehagelig oplevelse. Nej det var egentlig kun min storetå, der blev spist, men alligevel. Meget ubehagelig oplevelse.


Frygtelig faktisk.


Lidt information - anmeldelse:
Flotte heste er noget vi kan lide - så Fodring af heste er vigtig. Leder du efter heste billeder så kan du finde det i vores heste butik hvor vi også sælger Heste bøger som f.eks. handler om heste racer. Der er flotte heste tegninger. Vi har alt i heste tilbehør og heste udstyr. Se også vores hestegalleri og heste spil.

13 august 2007

Landmænd og havemøbler

En dansk sommer er ikke nødvendigvis ensbetydende med at man sidder på møblerne ude i haven, i en god varme og har tændt op for grillen, for i år har det stik modsatte da været tilfældet. Det er ikke kun almindelige mennesker der har klaget over det meget vand, også landmændene, som eller ikke har noget mod at deres afgrøder bliver vandet lidt, syntes det har været for meget, da deres afgrøder nærmest har lagt i blød.







På udkig efter flotte møbler eller brugskunst? Her sælges der lækre konsolborde. Du kan også købe dig et nyt vitrineskab, hvis det er sådan et du mangler. En slagbænk kan du også købe der.