05 februar 2007

Danske firmaer kan nyde godt at en sejr

Vi har lige vundet en vigtig sejr i håndboldt, og det er faktisk noget vi dansker også kan bruge erhvervsmæssigt. Bare det at andre lande ser at det er noget der hedder danmark, det er noget der kan give salg. At det så ikke lige er droningen der dansker rundt på banen, det gør altså ikke noget. Hvad mener jeg med det? - jo, alle siger jo at droningen laver kanon reklame for danmark, men det gør vores håndboldtdrenge altså også. Specielt når de laver så flot et resultat, og når de spiller så flot og fair håndboldt.

Det skulle vi måske tænke noget mere over når vi skal bruge alle de danske skattepenge på droningen. Giv nogle flere til de danske sportfolk.

Det var bare min ydmyg holdning til det.

Sponsorelinks: Bubble Whirlpool er en dansk forhandler af spabade og badeværelsesmøbler. Når du køber dit spabad hos os, så køber du hos en forhandler der har solgt spabade siden 1989. Vi vores sortiment kan du også finde dampkabiner, udendørs spabade og boblebade. Vores store udstilling af udendørs spabad bør du se. Så velkommen hos os, og lad os sammen finde din næste spapool. Vi hjælper også med design af badeværelse.