26 april 2007

Godt tilbud

Danmarks bedste sejlertøj? Måske finder du det bedste i sejlerjakker, sejlerbukser og veste af fleece, handsker og alt andet tøj til sejladsen hos Jan. Udvalget er godt, priserne lave og kvaliteten høj. Hvad vil du mere? Nå ja - sejle i godt sejlertøj selvfølgelig!


Er du sejler, skal du klart besøge os på nettet. Her finder du sejlertøj som sejlerhandsker, sejlerjakker og naturligvis også sejlertøj til børn. Kæmpe udvalg i fleece og sejlerveste samt naturligvis i svedtransporterende undertøj til sejlere. Besøg vores lækre afdeling for sejlertøj til piger.

23 april 2007

God fremkaldelse på nettet

Hvis du en dag gerne vil have dine digitale billeder fremkaldt, så du har dem på papir, vil jeg anbefale dig at gøre det online. Det er rigtig smart at få fotofremkaldelse på den måde - og så er det billigt. En billedfremkaldelse sikrer dine dejlige feriebilleder eller billeder af kæresten!


Digitale billeder er fremtiden - men de skal jo fremkaldes! Det kaldes for digital fremkaldelse, og det er fotofremkaldelse på højt niveau. Her finder du fremkaldelse af billeder - også kaldet for billedfremkaldelse. Tal med Pixelprint om fremkaldelse - så får du gode billeder på papir.