22 december 2006

Vi tager til Kjellerup

Vi har mødt et spændende firma, der udlejer feriehuse og ferielejlighedre i Frankrig. Det gælder hele Frankrig faktisk. Priserne er fornuftige, og det ser ud til at være nogle rigtigt dejlige steder at holde sin ferie! Og med god internetforbindelse er det muligt at passe sine opgaver med firmaets weblog (Corporate Blogging) på ferierejsen.

Generelt er Frankrig et fint land - det må man sige. Dog er det skræmmende at se alle de mange frøer i rullestole - men det hører vel med til at spise frølår?


Ferie er nogle dage uden arbejde eller skolegang, hvor man kan rekreere sig under forskelllige ferieformer eller blot slappe af. Normalt er en "ferie" en længere række af fridage, og en weekend vil normalt ikke blive anset som en ferie. Bliver weekenden kombineret med en eller flere søgnehelligdage kan man tale om juleferie, påskeferie, pinseferie, storebededagsferie og Kristi Himmelfartsferie.



Sponserede links:

Vil du have en dejlig ferie i Frankrig. Tal med Provensol - vi tilbyder bl.a. Kør selv Frankrig, Ferieboliger i Provence og Ferielejligheder i Frankrig. Vi ses, ikke?



19 december 2006

Det sidste gaveræs

Der er bare så mange gaver, der skal købes - og så lidt tid at gøre det i. Skal jeg købe den fjernstyrede bil til nevøen? Eller hvad med køkkenmaskinen til niecen?

Der er for meget - ganske enkelt. Hvornår kommer der en service i Danmark, hvor man kan købe nogen til at ordne de forbaskede julegaveindkøb? Det gad jeg godt!

Sponserede links:

Rigtige mænd (og piger) har RC som hobby! Køb en fjernstyret bil eller tilbehør til RC biler hos Morfars.dk - DET rykker!




Jeg kender en gut, der er tekstforfatter - han skriver digte og giver dem som julegave :-)

Resten må du læse på Netscape!